@mualarit

#rakkauvestamualaukseen

Toimialue: Varkaus + 50 km

Maalaus

Maalaus on tärkeä osa rakentamista ja rakennusten kunnossapitoa. Maaleilla ja erilaisilla pinnoitteilla voi toki luoda ilmettä tilaan, mutta niillä myös suojataan pintoja ja lisätään pintojen kulutuksen kestävyyttä. On tärkeää huolehtia, että pinnat pysyvät kunnossa, tällöin myös rakenteet kestävät ehjänä ja hyvänä.

"Tekisinkö maalausprojektin itse vai palkkaisinko maalarin?"

Maalaaaminen ei ole ydinfysiikkaa, mutta maalausta tehdessä on tiedettävä mitä pohjatöitä projekti vaatii, mitkä materiaalit ja työvälineet ovat sopivat projektiin ja kuinka projekti toteutetaan. Lisäksi on tärkeää tutkia maalattavan pinnan aiempi käsittely, jotta pinnalle pystytään valitsemaan oikeanlaiset materiaalit. Näillä tiedoilla maalausprojekti onnistuu ja pinnat saavat pitkäksi aikaa suojaa.

Mualarit maalaamaan teille?

Meillä on vuosien kokemus ja ammattitaito erilaisista maalausprojekteista. Teemme sisä- ja ulkomaalaukset yksityisille ja yrityksille huolellisesti ja läpinäkyvällä hinnoittelulla. Tulemma ilmaiselle arviokäynnille ja laskemme työstä urakkatarjouksen, jotta tiedät jo ennen projektin aloitusta mitä se tulee maksamaan. Ota rohkeasti yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä teille sopiva kokonaisuus!

Referenssit

Avaa keskustelu
1
Voinko olla avuksi?
Scan the code
Hei! Voinko olla avuksi? :)